Jump to content
Macro Express Forums
terrypin

WAV at end of macro - macro never ends

Recommended Posts

I think this is a bug, although I suspect it might be unique to Windows 10.

In several macros I use a Sound Fie to alert me when a macro has finished. But these no longer work. Any macro with a Sound File as its last command never ends. Running man persists.

In the simple example below, on closing the TBD the WAV should play for its three seconds or so and the macro should then stop. The problem remains whether or not the option 'Wait for the sound file to finish before continuing the macro' is enabled.

Text Box Display:
Sound File: $LEADER.WAV

 

<TEXT BOX DISPLAY Content="{\\rtf1\\ansi\\ansicpg1252\\deff0\\deflang2057{\\fonttbl{\\f0\\fnil\\fcharset0 Tahoma;}{\\f1\\fnil Tahoma;}}\r\n\\viewkind4\\uc1\\pard\\f0\\fs20 Close this to continue.\\f1 \r\n\\par }\r\n" Left="Center" Top="Center" Width="278" Height="200" Monitor="0" OnTop="FALSE" Keep_Focus="TRUE" Mode="\x00" Delay="0"/>
<SOUND FILE File="C:\\Users\\terry\\Sounds\\Sound Effects\\$LEADER.WAV" Wait="TRUE" _PROMPT="0x0007"/>

 

It's a trivial work-around (add Macro Stop) but I'd be interested to know if anyone can reproduce please?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine plays the sound file and terminates normally.

You have the strangest problems with your machine :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×