Jump to content
Macro Express Forums

GregChi

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

GregChi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I may go online/offline 30 times in a day, so I want a macro to auto-control this. I don't believe in inet always connected, too many phissures,scammers, etc.
  2. This gives me the fast response I desire, now to learn how to program 'cmd' Thanks, Greg
  3. When I want to go online, I want a fail-safe indicator that the connection from my computer to the net is functioning. If, when I ping & get a response almost immediately, then i am set. If I DON'T get a response, I have to wait 'till any response is finished (up to 35 sec) before I can continue. If I don't do this, there is no indication as to why my access to the net is not working,,,,, Determining this will clue me as to where the problem is occurring. (sometimes my macros don't react as I programmed them to do 😩) Various 'chrome' g***le browsers love to skip/steal keystrokes...... I want 'my' macros to respond in a reasonable fashion. end of rant
  4. OK, then is there a way in ME6 to set a trigger that responds to a 'no reaction/response from the cmd in 2-5 seconds'?
  5. I have Comodo firewall which has a button to stonewall the internet from my cptr. This allows me to NOT be 24/7 allowing G***Le access to my personal info. Frustrating to wait that long for a response from?? It would be nice to know where the info would come from, but just having a response would be all I need. Greg
  6. When I use the command "pingsite", if there is no connection, response time is a long wait (up to 35 real seconds!!!). If there is a connection, response time is almost immediate. Is there a way to make the 'no connection' respond faster? 'Seconds to wait...' doesn't make any difference. code: <IF PING SUCCESSFUL URL="www.macros.com" Wait="1" NoEmbeddedVars="FALSE" _IGNORE="0x0007" _PROMPT="0x0003"/> <OR/> <IF PING SUCCESSFUL URL="www.comcast.com" Wait="1" NoEmbeddedVars="FALSE" _IGNORE="0x0007" _PROMPT="0x0003"/> <SOUND FILE File="E:\\Sounds\\Sparcle.wav" Wait="TRUE" _PROMPT="0x0007"/> <ELSE/> <SOUND FILE File="E:\\Sounds\\Fart.wav" Wait="TRUE" _PROMPT="0x0007"/> <END IF/>
  7. Very happy! This situation has been resolved via ME v6.1.1.4 . All is well. Thanks to all concerned Greg (not very newbe)
  8. Yes, I may do that. I have been faithful since ME2 & hate to 'abandon' updates for an excellent tool. The idea that a window size restriction for ALL is hard to accept. I would think a "Macro" for JUST the "OK" button would suffice. (baby & bathwater syndrom) Greg (Of course, the $34.00 has a very slight bearing on the situation)
  9. ME6.1.1.1, Win xp sp3, 1024x768 ME6: txtbox display minimum size change: I have many "text box display's". I cannot size the windows to MY sizes(the height is restricted to 103{px?} minimum & width to 108 minimum). using ME4.9.0.1 the min height was 27. Some of my height settings are 45. I have my text boxes set to fit & work with other programs(many ancient). This has been so since ME2. Stan "checked with one of our developers about this. It looks like there was a change made to have a minimum size so that the OK button would fit in the window. Unfortunately there is not a way to make it smaller." This is ridiculous. I NEED to locate & change the (MacScript.exe?) bytes setting this height back to at least 45. Does someone know the offset location for this? The baby was thrown out with the bathwater...... Thanks in advance, Greg Chichester
  10. Download & change the .htm to .jpg & view w/ Photoshop........
  11. Win98se I have (2) computers that use different modems. I want to determine which modem is active so i can use the correct on hold software. I found a key in HKEY_DYN_DATA\Config Manager\Enum\, but it changes dynamically. I use an image between the computers that has both modems set up. When the image is put on the second unit, the other modem is recognised by windows, but I can't find a 'flag' in the registry for ME to recognise it.
×
×
  • Create New...