Jump to content
Macro Express Forums

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Information
    • Guidelines for all Forums
  • Community Forums
    • Macro Express and Macro Express Pro
    • Macro Express 3.x
    • Macro Express 3.x Third Party Tools
  • Private Forums
  • Forum Archives

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello Everyone, I am having troubles importing/exporting menus build with macro express. Exporting appears to work fine but when imported on a different computer the menu is all mixed up with entries missing or entries under the wrong sub menu. At this time the only workaround is to manually re-arrange the menu which is not an option as the macro-sets are shared with ~ 60 people and require constant updating... Has anyone experienced similar issues and found a work around? If any further information from my side would be helpful for you to solve this, let me know Many thanks in advance
  2. Attached is screenshot of the Restart located in my Macro Express Pro folder via My Computer/Program files/MEP Sometimes the macro express is closed while running a macro, but you can see the green man running (MEP running icon) in taskbar when you hover on it disappears. When you restart MEP from the given path it doesn't starts. Can anyone tell, is it a bug and what can we do to restart MEP again w/t shutting down the system as there are couple of apps which are running on the system and restart can take a lot of time.
×
×
  • Create New...