Jump to content
Macro Express Forums

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Information
    • Guidelines for all Forums
  • Community Forums
    • Macro Express Pro
    • Macro Express 3.x
    • Macro Express 3.x Third Party Tools
  • Private Forums
  • Forum Archives

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Damaskox

    Rename Folder Error

    Greetings! I have two different folders for the same game. The other folder contains the original game, and the other folder contains the modded version of the same game. Every time I want to play either the vanilla or the modded game, I need to rename the folders for Steam to recognize the version of the game I want to play at the moment. For a while I changed the names of the folders manually, but I got fed up with it and created a macro to do the boring and slow work for me instead. I have a prompt of two options, between playing the modded or the original version. When I try to use the Rename Folder -command in my macro, it creates an error. The folder won't be renamed. I see no reasons for this error. I have checked many times, that the macro should work as intended. I have checked the folder names. I have closed Macro Express Pro and reopened it with admin rights. Nothing I have tried has worked out so far. Here are two screenshots about the case. Any ideas? Thanks in advance!
  2. gagangoomer

    MEP restart not working

    Attached is screenshot of the Restart located in my Macro Express Pro folder via My Computer/Program files/MEP Sometimes the macro express is closed while running a macro, but you can see the green man running (MEP running icon) in taskbar when you hover on it disappears. When you restart MEP from the given path it doesn't starts. Can anyone tell, is it a bug and what can we do to restart MEP again w/t shutting down the system as there are couple of apps which are running on the system and restart can take a lot of time.
×