Jump to content
Macro Express Forums

Slow opening Script Editor


Recommended Posts

It seems that MEP is taking noticably longer from d-clicking a macro in Macro Explorer to its opening from cold in Script Editor. Typically around 5 - 6 seconds. I have a few more macros than when I used ME 3, but I recall that was very fast in opening the editor.

 

What are others seeing please?

 

--

Terry, East Grinstead, UK

Link to comment
Share on other sites

I'm not sure I understand what you mean by "opening from cold". Do you mean dclicking w/o the scripting editor open? If so both seem pretty quick but w/o the editor open first it's about twice the time. My guess would be 250mS if already open and 500mS if not.

Link to comment
Share on other sites

I'm not sure I understand what you mean by "opening from cold". Do you mean dclicking w/o the scripting editor open? If so both seem pretty quick but w/o the editor open first it's about twice the time. My guess would be 250mS if already open and 500mS if not.

 

 

I'd be happy with 500 ms! As I said, mine takes 5 s.--Terry, East Grinstead

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...