Jump to content
Macro Express Forums

4.1.1.1 Sidebar


Recommended Posts

I tried that, but upon re-opening ME, it returned.

 

notbob,

 

I have just tried this and what you say is correct. This seems to be since the latest release 4.1.1.1 as I tried it prior to upgrading and the Sidebar *and* the Toolbar remained hidden after restarting MEP. With the latest relaese they both reset to being visible after restarting MEP.

 

They do remain hidden for the duation of a session though, so more an annoyance than anything else.

 

If you like, I will submit this as a bug.

 

Alan Monaghan

Kirkcaldy, Scotland

Link to comment
Share on other sites

Confirmed, it’s a bug!

....................................................

I’ve tried various combinations and manual registry hacks and it will not go away. I’ll report it.

Link to comment
Share on other sites

Happens no matter what.

.....................................

I normally have them off and I wasn't sure if they got stuck because I set them so I tested another machine. On this one both were disabled then I upgraded and now both are enabled and can not be permanently disabled. Windows 2003 Terminal Server.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...