Jump to content
Macro Express Forums

Bugs....


Recommended Posts

Don't forget to report to ISS with more detail.

 

The first one is not that uncommon (I've had quite a few with Test Run and the Editor). You need to forward the circumstances. The stuck comment on its own is not much help to ISS in debugging. Things do seem to be improving with time.

 

The second could occur if you accidentally Import a previously saved configuration or restore a Backup but that should be fairly obvious. Enable/disable is manual or could be by macro command. Errant mouse clicks selecting one macro intended to be disabled while having a currently disabled macro also accidentally selected?

Link to comment
Share on other sites

I have already reported that.

...........................................................

I talked to ISS support a week or two about Forrest (running man icon) getting stuck and they are looking into it and I think a bugrep is already rolling. For me it happens mostly when using remote desktop. If I connect to a Terminal Server, disconnect without logging off, a macro runs on that machine while disconnected, and then I reconnect it gets stuck on.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...