Jump to content
Macro Express Forums

Recommended Posts

When I come to this forum after being away for a while there will be several unread posts, indicated in bold. When I open one of them and return to the main form page, that one should be marked as read and not bold anymore. But what I'm experiencing is that all of the messages are marked as read. Now I don't know which I have not read. Has anyone else experienced this problem? If so, what browser are you using. I'm using Chrome. Also does anyone know of a work-around? Right now I'm choosing to right click and open in a new tab. But sometimes I forget. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the occasions that I've been puzzled about unexpected posts in bold I think it's because I didn't refresh the page.

I'm using Waterfox, a version of Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed an update to the forum software. It does not specifically mention the symptom you describe but it does list "bug fixes" in the change list. Hopefully this will have a positive effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Paul. Can’t say I’m comfortable using WF but it was the the best of several alternatives, given two factors: a smooth transition and retention of some essential add-ons. And I note that article says ESR security support lasts until July 2018.

Edited by terrypin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×