Jump to content
Macro Express Forums

Auto Sign-in Not Working.


PaulMurphy
 Share

Recommended Posts

Do you have cookies enabled? Have you cleared your cookies since you last signed in?

 

I have been clearing my cookies frequently lately. After clearing the cookies, when I come back to the forum, it no longer signs me on automatically and the 'unread' icon (the down arrow in a blue box) does not show up. But, happily, once I sign on again, every thing is okay again. Okay, that is, until I clear my cookies again.

Link to comment
Share on other sites

Sorry Joe and Kevin, for not responding faster, I have been trying to "fix" the problem on this end.

 

Do you have cookies enabled? Have you cleared your cookies since you last signed in?

 

Cookies are enabled.

Have not cleared cookies, recently.

 

I have filled out the log-in ID and password several different times, with the "yes" to save to this machine checked. However, after several times remembering it goes back to forgetting. I have the same problem on two separate machines, one with XP- Pro and the other running ME.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...